Kategorijos
Archyvas Naujienos

Vilniaus rokiškėnų išvyka į Panemunį

Gerbiamieji kraštiečiai,
su džiaugsmu informuoju, kad gegužės 31 dieną, per Švč. Trejybės atlaidus, mūsų klubiečiai surengė šventinį koncertą Panemunyje.
Šis renginys buvo surengtas Vilniaus rokiškėnų klubo „Pragiedruliai“ kartu su kraštiečiais – aktoriumi ir režisieriumi Ferdinandu Jakšiu, soliste Jolanta Stumbriene.
Kartu su klubiečiais planuojame aplankyti visas Rokiškio krašto parapijas, didžiausius miestelius ir surengti panašius renginius. Iki šiol apsilankėme Rokiškyje, Duokiškyje, Kamajuose, Žiobiškyje, Čedasuose, Suvainiškyje Obeliuose, Panemunyje.
Šiemet planuojame aplankyti Pandėlį ir  Kazliškį.
Kelionę, reikalingą įgarsinimo aparatūrą, renginio reklamą organizuojameme patys kartu su labdariais Rokiškyje. Esame nuoširdžiai dėkingi aplankytų parapijų dvasininkams – Virginijui Šimukėnui, Andriui Šukiui, Laimonui Nedveckui, Kostui Balsiui – už suteiktą vietą ir informaciją. Už palaikymą dėkingi Duokiškio, Kamajų, Žiobiškio, Čedasų, Suvainiškio, Obelių bendruomenėms, bibliotekoms, mokykloms, nuolatiniam mūsų informaciniam rėmėjui laikraščiui „Gimtasis Rokiškis“.
Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą mūsų kraštiečiams, solistei Jolantai Vilkaitei – Stumbrienei ir aktoriui Ferdinandui Jakšiui, bei Jonui Bareikiui, Raimondui ir Tomui Maldūnams.
Algis Narutis
pirmininkas
Nuotraukos iš išvykos į Panemunį
20150531_1551710.jpg
20150531_1553017.jpg
20150531_1773847.jpg