Kategorijos
Archyvas Naujienos

Kazimiero Jakučio koncertas

Kazimieras Jakutis su grupe – tarsi lietuviškasis Bruce Springsteen. „Tai – kūrėjas, kuris mane įkvepia, kurio muzikos klausausi iki šiol“, – neslepia autorius.
Bet visų pirma Kazimieras – Aukštaitijos sūnus, žinomas Lietuvos verslininkas, o autorinės muzikos mylėtojams – atpažįstamas kaip bardas, visas savo jėgas ir kūrybinius išteklius atiduodantis muzikai. Dainavimas ir muzika – atlikėjo prigimtinė svajonė, kuri užaugino Kazimierą žmogumi ir atlikėju. Pirmąją dainą sukūrė būdamas 18 metų. Nuo to laiko Kazimieras grojo įvairiose šventėse, festivaliuose, minėjimuose. Ir taip iki 2005 metų. Nuo 2005 metų pradėjo organizuoti savo koncertus su „žibinčiais”, Pagulbio poezijos atlaidus Pagulbyje. 2011 metais įkūrė grupę. Kazimieras yra išleidęs 4 CD kompaktines plokšteles, 1 DVD koncerto įrašą, parašęs poezijos knygą „Apeiginė liepa”. Kazimieras groja savo muziką, dainuoja savo ir žinomų poetų V. Miškinio, P. Širvio, J. Strielkūno ir kitų
poetų tekstus.  
Visus, kurie jaučia ilgesį ir pagarbą savo Tėviškei, praėjusiam laikui, buvusiai meilei, jaunoms dienoms, kviečiame į energija ir tikrumu perpildytą gyvos muzikos koncertą.
Kviečiame atvykti į koncertą.
Kazimiero_Plakatas.jpg